augustus 16, 2022

Berkel vrouwen wint in Ridderkerk

Na de afgelaste wedstrijd van vorige week mocht dé trots uit Lansingerland eindelijk weer de wei in en speelde in Ridderkerk tegen het 2e team van RVVH. 

Geen hoogstaand voetbal voor rust van beide teams waarbij Berkel wel een veldoverwicht had en niks weggaf aan de thuisclub. Na een klein half uur kwam Berkel ook verdiend op een 0-1 voorsprong. Het was keepster Laura Klein Bog die de bal razendsnel richting Demi Verlangen gooide, die vervolgens een schitterende pass gaf  op Alyssa Daal, zij gaf vervolgens een prachtige  voorzet richting RVVH doel en Demi de Boe scoorde fraai de 0-1. De voorsprong  bleef tot aan de thee want de thuisclub kwam nauwelijks bij het Berkel doel en de equipe van Sanne Dekkers verzuimde om het duel al in de éérste 45 minuten te beslissen. 

Gelijk na rust scoorde de thuisclub de1-1 uit een corner waarbij Berkel niet scherp was. Lang bleef het gelijk maar diep in de 2e helft trok Berkel de wedstrijd naar zich toe en nam verdiend de punten mee naar Berkel en Rodenrijs. Bianca troost via een halve omhaal 1-2 , en Faith Parto met een schitterende lob over de keepster bepaalde de eindstand op 1-3 en dat was dus een terechte overwinning waar speelsters en staf uitermate blij mee waren.

Komende zaterdag geen competitie maar beker en dan reist het gezelschap naar Nijmegen voor de ontmoeting aldaar met zondag hoofdklasser Trekvogels. Aftrap is 17.00 uur waarbij het hele gezelschap met dank aan Cor Labots afreist met een touringcar. De afgelaste wedstrijd van vorige week tegen SC t Gooi Vr1 wordt ingehaald op dinsdag 26 oktober aanvang 20.15 uur op het mooie veld 5 van sportpark Het Hoge Land. 

0-1 Demi de Boe 

1-2 Bianca Troost 

1-3 Faith Parto 

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten