VCS ziet Adil Choukoud en Ferdi Celik aansluiten

VCS is druk bezig om hun doelstelling van komend seizoen, promotie naar de derde klasse, kracht bij te zetten. Adil Choukoud zal vanaf komend seizoen zijn wedstrijden aan de Dedemsvaartweg spelen. De ervaren linker(centrale) verdediger komt over van FC Skillz waar hij dit seizoen al kampioen werd in de derde klasse.

Voor Adil Choukoud is het een terugkeer op het oude nest. Op 16-jarige leeftijd debuteerde hij al bij VCS in het eerste elftal. Nu keert de verdediger via Tonegido, VUC, Boshuizen, RKAVV en Nootdorp terug bij de club waar hij zijn carriere begon.

Nadat VCS dit seizoen nipt via de nacompetitie uiteindelijk promotie misliep, verwacht de club met de juiste versterkingen dit doel nu wel te verwezenlijken. Eerder gaf Jordi Domingos al aan zich bij de staf aan te sluiten om samen met de huidige hoofdtrainer Dennis Vaz de club naar een hoger niveau te brengen. Daar voegde VCS afgelopen weken Samir en Ramzi aan toe. Komende week verwacht de club meer spelers te kunnen presenteren die komend seizoen de kleuren van VCS zullen verdedigen.

“Het afgelopen seizoen hadden we al een sterke selectie met veel voetballend vermogen. Dat biedt ons de kans om dit seizoen gerichte versterkingen te halen om zo de laatste puzzelstukjes toe te voegen. Met Adil voegen we veel ervaring aan de groep toe en iemand die weet wat nodig is om te promoveren. Komende week verwachten we nog meer spelers te kunnen presenteren zodat we op volle sterkte aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen kunnen beginnen”, aldus Dennis Vaz.

Ferdi Celik volgende aanwinst VCS.

De behendige alleskunner volgd trainer naar VCS. Ferdi debuteerde bij Jordi al als jong talent bij het eerste elftal waar hij een vaste waarde werd. Na een uitstapje naar HMSH keert Ferdi terug bij zijn trainer. “Wij zijn zeer verheugd dat Ferdi ons komt versterken. Ferdi is een goeie hard werkende, talentvolle speler die op veel posities uit de voeten kan. Hij brengt de juiste voetbal spirit mee wat nodig is om te winnen”. Aldus trainer Domingos.

VCS is nog niet klaar met versterkingen. Meer spelers zullen binnenkort volgen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten