TAC’90 35+ 1 niet langs De Ster. Kampioensfeestje uitgesteld

Het 35+ 1 team van TAC’90, de trotse koploper in de 1e klasse, kwam zaterdagmiddag niet verder dan een 2-2 gelijkspel op bezoek bij de leeftijdsgenoten van De Ster.

TAC’90 keek in de beginfase van het duel al snel tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Pryesh Bissumbhar. Nog voor rust zorgde Fazil Joemratie namens TAC’90 voor de gelijkmaker: 1-1. In de tweede helft kwam TAC’90 via een doelpunt van Rajesh Ramdhin op voorsprong: 1-2. Toch konden de gasten deze voorsprong niet vasthouden en maakte Rakesh Bissumbhar er 2-2 van. Het was een beladen wedstrijd, waarin TAC’90 niet kon overtuigen. Vanwege een opstootje tussen de spelers floot de scheidsrechter twee minuten eerder af.

TAC’90 staat nog altijd bovenaan. Maar voelt de hete adem van PGS Vogel 35+ 1 in haar nek. PGS Vogel heeft een wedstrijd minder gespeeld en drie verliespunten minder dan TAC’90, maar kan dus ook gewoon nog kampioen worden. PGS Vogel speelt volgende week zaterdag thuis tegen Semper Altius. Bij een overwinning van de thuisploeg wordt het nog spannend. Want een week later, op zaterdag 25 juni, staat de wedstrijd PGS Vogel – TAC’90 op de rol. Mogelijk wordt in deze wedstrijd het kampioenschap beslist.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl
Foto’s: Esther Loch