Terugblik Nacompetitie 2e – 1e klasse zaterdag. DSO, HVC’10 en Die Haghe door naar volgende ronde. Vitesse Delft uitgeschakeld

DSO en HVC’10 zijn door naar de volgende ronde van de nacompetitie voor promotie naar de 1e klasse zaterdag. Beide ploegen wisten zaterdagmiddag te winnen. Vitesse Delft werd helaas uitgeschakeld.

Het Zoetermeerse DSO won na verlenging met maar liefst 4-1 van CION uit Vlaardingen. Na 90 minuten voetballen stond er een 1-1 tussenstand op het bord. In de verlenging scoorde DSO maar liefst driemaal: 4-1. DSO speelt in de volgende ronde uit tegen Papendrecht.

Vitesse Delft werd in de eerste ronde uitgeschakeld door de volgende tegenstander van DSO, Papendrecht: 4-2. Duncan Sjerp en Levie Schut waren trefzeker voor de Delftenaren. Vitesse Delft komt na de zomer gewoon weer uit in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal.

HVC’10 speelde uit bij RV&AV Sparta met 2-2 gelijk. HVC’10 keek, na een 0-0 ruststand, tot tweemaal toe tegen een achterstand aan. Sil van Ooijen en Glenn Boon scoorden voor de ploeg uit Hoek van Holland. Uiteindelijk trok HVC’10 met strafschoppen aan het langste eind: 2-4. HVC’10 speelt in de volgende ronde uit tegen Heinenoord.

Eersteklasser Die Haghe heeft de eerste ronde overleefd. Thuis tegen Aalsmeer werd er nipt met 3-2 gewonnen. In de volgende ronde speelt Die Haghe weer thuis, dan tegen Waterwijk.

Redactie: Hethaagsamateurvoetbal.nl