Jari Puister keert terug bij VELO

Ook Delano Vogel en Tony van den Ijssel keren terug.

Komend seizoen keert keeper Jari Puister na een aantal jaren terug bij VELO. De club waarvoor hij eerder al heel wat jaren het doel verdedigde. Puister komt over van 3e divisionist Quick.

Jari startte in de jeugd van VELO en speelde tussendoor een jaar in de jeugd van partnerclub ADO Den Haag.

Hij keerde terug in de JO19 bij VELO en volgde in 2014, na twee jaar ervaring te hebben opgedaan in het 1e elftal van HMSH, keeper Pascal van Eck op in het 1e elftal van VELO. Daar speelde Jari zo goed, dat hij een stapje hogerop maakte naar Quick, alwaar hij de afgelopen 6 jaar ontelbare ballen tegenhield. De bijna 27-jarige Jari: “Ik heb erg veel zin om bij weer bij VELO terug te keren, dit is toch uiteindelijk mijn cluppie”.

Naast Jari keren ook oud-VELO spelers Delano Vogel en Tony van den IJssel terug bij VELO. Delano stroomde vanuit de VELO-jeugd door naar de selectie en heeft toen na 4 jaar VELO 1 een overstap gemaakt naar Te Werve en vervolgens naar VUC, waar hij de afgelopen jaren speelde. Tony was ook eerder actief bij VELO in zondag 1 en keert nu, na uitstapjes bij Laakkwartier en VUC,  terug naar de club waar hij altijd veel plezier heeft gehad. De VELO-selectie voor komend seizoen, bestaande uit drie elftallen, lijkt hiermee nu weer goed genoeg aangevuld om het stoppen van een aantal geroutineerde spelers op te vangen.

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten