Iphraim Chtatou en Noah Saridjojo sluiten aan bij de selectie van v.v. Wilhelmus

Saridjojo komt over van DHC en Iphraim maakt de overstap van Laakkwartier naar de Groene zoom.

Chtatou (23) is geen onbekende voor een aantal trainers binnen v.v. Wilhelmus. Na zijn overstap van Laakkwartier speelde hij een aantal jaren voor de hogere jeugd elftallen en in het eerste elftal van GDA waar hij ook werkte met een aantal  trainers die tegenwoordig actief zijn bij de Voorburgers. De linksback die bekend staat om zijn loopvermogen en traptechniek had direct een goed gevoel bij de club.

Chtatou:’ik ben een gevoelsmens en het gevoel bij de club en de technische staf was direct goed. V.v. Wilhelmus is een stabiele club met een goede organisatie. Ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen en een goede teamprestatie neer te zetten’.

Iphraim_Chtatou.jpeg


Saridjojo (20) is een middenvelder die eerder bij VELO met hoofdtrainer van Steekelenburg heeft gewerkt. Voor VELO maakte hij onderdeel uit van de jeugdopleiding van Ado den Haag en hierna maakt hij de overstap naar Westlandia. Bij Westlandia speelde hij in de o19, de o21 en debuteerde hij voor het eerste elftal. Hierna ging hij samen met de trainer naar DHC waarna de middenvelder met een fijne traptechniek nu de overstap maakt naar v.v. Wilhelmus.

Saridjojo: ‘Ik geloof in het project wat v.v. Wilhelmus in gaat en hoop veel plezier te maken en tegelijkertijd de club naar een hoger niveau te helpen’.
Noah_Saridjojo.jpeg

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten