januari 18, 2022

DVV Delft zoekt trainer voor JO18-1 en assistent trainer voor haar JO19-1

Jeugdcommissie DVV Delft zoekt met spoed trainer voor JO18-1

De Jeugdcommissie van DVV Delft is met spoed op zoek naar een enthousiaste trainer voor het JO18-1 team. Ben jij diegene die enthousiast met deze groep aan de slag wil dan kan je een email sturen aan Shravan Ganner ( technischezaken.jeugd.dvvdelft@gmail.com ) of aan Ron Verhaar ( rverhaar@ziggo.nl ).

Jeugdcommissie DVV Delft zoekt assistent-trainer voor JO19-1

De jeugdcommissie van DVV Delft is met spoed op zoek naar een enthousiaste assistent-trainer voor de JO19-1. Ben jij enthousiast en geĆÆnteresseerd stuur dan een email naar Shravan Ganner ( technischezaken.jeugd.dvvdelft@gmail.com ) of Ron Verhaar ( rverhaar@ziggo.nl )

Deel dit artikel met anderen:

Laatste berichten