Terugblik zondag 3e klasse A. Voorschoten’97 (zon), SEP en Stompwijk’92 nacompetitie voor promotie in

Zondag 3e klasse A:

Voorschoten’97 (zon), SEP en Stompwijk’92 gaan proberen via de nacompetitie promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Voorschoten’97 (zon) won op Tweede Pinksterdag met 3-2 van DHL, dat haar seizoen als een nachtkaars uit zag gaan. Na 15 minuten spelen stond er al een 1-1 tussenstand op het bord. Nog voor de rust zorgde Roy Elligens met een kopgoal voor 2-1. Vijf minuten voor tijd werd het duel beslist door wederom een doelpunt van Roy Elligens. DHL kon daarna alleen nog maar een eretreffer produceren: 3-2. SEP speelde op eigen veld met 2-2 gelijk tegen kampioen Kethel Spaland (zon). Voor SEP waren Richard Kasius en Marco van Blitterswijk trefzeker. Stompwijk’92 sloot de reguliere competitie af met een 3-2 nederlaag bij WIK.

Voorschoten’97 (zon) speelt in de nacompetitie tegen Oosterhout. SEP ontmoet RVC’33 en Stompwijk’92 neemt het op tegen ESTO.

Madestein besloot het seizoen met een 3-3 gelijkspel tegen Alphen. SVH stelde op de laatste speeldag teleur tegen hekkensluiter Sporting Leiden (zon) en ging met 2-1 onderuit. Taurus sloot wel goed af, met een ruime 2-6 zege op HWD.

Kampioen: Kethel Spaland (zon)
Periodekampioenen: Voorschoten’97 (zon), SEP, Stompwijk’92
Nacompetitie p/d: HWD, Sporting Leiden (zon)